TÉLÉCHARGER ALBUM DJ COONE THE CHALLENGE GRATUITEMENT

Goede vriend Evil Activities mocht die onder handen nemen. Cette association constitue un pilier de la scène hard dance en Belgique, scène qui se médiatise à cette époque [ 1 ]. Uitspraak van JoepC op zaterdag 14 mei om Il commence sa carrière en tant que disc-jockey dès l’âge de 15 ans, en [ 2 ] , [ 4 ]. Armin van Buuren 4.

Nom: album dj coone the challenge
Format: Fichier D’archive
Système d’exploitation: Windows, Mac, Android, iOS
Licence: Usage Personnel Seulement
Taille: 52.91 MBytes

Een hele maand lang dook Coone de studio in om via online reality zijn album te produceren. JoepC Artiest The Exorcistz. Uitspraak van JoepC op zaterdag 14 mei om En , il devient disc jockey résident de la discothèque Complex à Saint-Nicolas , en province de Flandre-Orientale jusqu’en [ 2 ]. Sommige collabs zijn leuk. Audio Attack met Zatox blijf voor mij ‘t mooiste nummer! L’annonce est faite via une vidéo tournée lors du Miami Music Week [ 18 ].

Label Dirty Workz Artiest Coone. Begin maart begon hij eraan; de grote challenge.

Een hele maand challejge dook Coone de studio in om via online reality zijn album te produceren. Een uniek concept in de geschiedenis van de hardere muziek.

– Coone – The Challenge

Maar hij moest het niet alleen doen. Een hele hoop collega dj’s in de scene hielpen de bekende Belg in zijn loodzware opdracht. Dag na dag tuneden duizenden fans, volgelingen en ook criticasters in om de avonturen te volgen en het mocht een groot succes genoemd worden. Challfnge is het album eindelijk daar.

album dj coone the challenge

Drie jaar na zijn vorige album, is dit eigenlijk zijn eerste echte hardstyle album. De laatste jaren bewees hij al dat hij zich als een vis in het hardstyle water voelt en hij werd hoe langer hoe meer gerespecteerd in de scene.

Dat respect uit zich in de samenwerkingen op dit album. Niet minder dan acht collega dj’s hielpen hem en dat is best veel voor een solo-album.

Ieder bracht zijn eigenheid en persoonlijke elementen mee. Zo is « Traveling » met Scope DJ ongetwijfeld een van de beste nummers op dit album. Da Tweekaz zijn Coone dan weer zo dankbaar voor hun carrière dat ze samen een ode aan Coone’s label brengen met « D.

  TÉLÉCHARGER LIMEWIRE 4.18

album dj coone the challenge

Het is moeilijk om er de echte toppers uit te halen, want ook de samenwerkingen met onder andere Zatox en Deepack zijn van pure klasse, maar de tracks met Ambassador Inc. Maar Coone is niet alleen een perfecte teamplayer, hij kan het ook challengd alleen. Het openingsnummer en titelnummer « The Challenge » is hier al een mooi voorbeeld van.

Het is vol, bombastisch en coome heeft alles om de beentjes op de dansvloer los te gooien en « to break a sweat ». Het is een komen en gaan van verschillende kicks en beats; variëteit troef. Veelzijdigheid is niet alleen een talent en een troef, maar tegenwoordig ook een must.

Naast hardstyle gooit Coone het ook even over de andere twee boegen.

Coone – The Challenge · recensie

Met Ruthless bewijst hij dat hij nog steeds knowledge heeft over jumpstyle. Met de bekende quote over Pac-Man als tekst het was maar een kwestie van tijd eer iemand die ging gebruiken is dit een interessante zijsprong.

Ook hardcore wordt niet vergeten, zij het hier onder de vorm van een remix van « The Challenge ». Goede vriend Evil Activities mocht die onder handen nemen. En we krijgen niet alleen tue CD in onze handjes. Er zit ook een DVD’tje bij. Alle afleveringen die er gemaakt zijn tijdens zijn uitdaging, zijn hierop te vinden.

Handig voor wie het allemaal nog eens wil beleven of voor wie het het zal toch wel niet zeker nog niet gezien heeft.

Coone – The Challenge (Evil Activities rmx)

Een aardige bijkomstigheid bij een zeer geslaagd album. Het is een mix van talenten en invloeden en dat heeft zo zijn impact op de kwaliteit. De grootste namen in de scene op een schijfje. Het is niet voor niets dat een groot deel van deze tracks de charts in tthe hardstyle overheersen. Coone – Crossin Over ft.

Audio Attack met Zatox blijf voor mij ‘t mooiste nummer! Staan een aantal leuke nummers op crossing over, audio attack, the words, traveling leuk zomerplaatje Verder had ik er denk ik door het hele youtube filmpjes gebeuren meer van verwacht.

Hoewel het wel elke keer een hoogtepunt van mn dag was om die filmpjes te bekijken. JoepC Artiest The Exorcistz. Musical notez is toch echt wel een topper hoor! Uitspraak van RogZ op zaterdag 14 mei om Zijn eigen tracks zijn echt allemaal onvoldoende.

  TÉLÉCHARGER MOBILE BANKING BPOST GRATUITEMENT

A-Lex Werkzaam bij Pservice. Artiest A-lexMonkey Punch. Sowieso respect voor het concept, cooen en gedurfd.

album dj coone the challenge

J’run Chllenge RefillTrollface. Na het zien van dat punt neem ik de hele recensie al niet meer serieus. Uitspraak van J’run op zondag 15 mei om Een score van 70 lijkt me meer van challengr, en dan ben ik nog aardig. Uitspraak van Pigmans op maandag 16 mei om Echt genoten elke dag, toch vind ik het album wel ietsjes tegenvallen, maar er staan echt een paar lekkere nummers op!

Sommige collabs zijn leuk. Maar het ging meer om de actie zelf dan de liedjes. Uitspraak van Ralluf op maandag 16 mei om Uitspraak van Fiese Rick op maandag 16 mei om Uitspraak van A-Lex op zondag 15 mei om Sommige nummers zijn wel albmu, maar zolang ik het niemand zie na doen om een album in 30dagen te maken vind ik het wel een 9,3 waard.

Coone – Traveling ft. Uitspraak van A2B Zer op dinsdag 17 mei om Met afstand het matigste hardstyle artiesten album dat tot nu toe cnallenge gekomen is. Wat aan waardeloze tracks. Uitspraak van fritsr dn dinsdag 17 mei om Erg hoog als het aan mij ligt! Uitspraak van JoepC op zaterdag 14 mei om Ben niet zon die hard Hardstyle kenner maar vind het Album toch prima klinken!

Wat verwacht je en wat eis je. Johang Artiest Ghost Dog. Uitspraak van Kapitein Rob op donderdag 19 mei om Weer een dj die alleen maar aan de poen denkt!!!!

Author: admin